:: تعطیلات
:: من و قهرمان های ام
:: در ارديبشهت مردن
:: برای آقای علاقه بند که راه کيهان را تمرين می کند
:: ميعاد در دوبی
:: همه شبها به صبح می رسند حتی يلدا
:: چون که ۱۰۰ آمد ۹۰ هم پيش ما ست
:: دو سه جمله اخوانيات
:: جستجو در معنای زمانه
:: زمانه حسينی
:: در باره لات بازی و ساير قضايا
:: حرفی از جنس زمان
:: آزمايش می کنيم: يک، دو، سه
:: دلگرمی های زمانه
:: سيبک
:: لابد دلم برای لندن تنگ خواهد شد
:: خطابه خداحافظی
:: در فضايل چموشی
:: به جايی سفر کن که دوستی هست
:: روزی برای تصادم جهان ها
:: قدرت چيزهای کوچک
:: ياس و نخلستان
:: بريده سوانح احوال مهدی سيبستانی
:: دوران معصوميت
 
 
در وضع امروز ایران هر اتفاقی محتمل است  |:|   خانه بدوش یا خدا بدوش  |:|   نشانه های فروپاشی در دانشگاه  |:|   یک متن کمیاب از ثبت یک مشکل عمومی: بلد نبودن رقص  |:|   جدی ترین وبلاگ فارسی در سیاست  |:|   هزارتو در سال یک-هزار-روزگی  |:|   گالری هنرهای ایرانی  |:|   مردم چه منتی می گذارند می خواهند دو کلمه بنویسند  |:|   تب اتوریته ستیزی  |:|   برای خدمت به خلق خدا ترویج خرافه لازم نیست  |:|   [بايگانیِ لينکدونی]
 
 
 
 

 




 
July 29, 2006  
از بی بی سی تا زمانه  
 

خوشحالم که آخرين کار من برای بی بی سی از آن دست کارها بود که می توان به آن باليد و "کار" حساب کرد. گفتگو با استاد يگانه فتح الله مجتبايی پايان دوره ای است که برای من با شاعر بزرگ لايق شيرعلی آغاز شد. سالهای 96-97 که تازه به بی بی سی آمده بودم استاد لايق برای بار نخست به لندن آمد و من فرصت کم نظيری يافتم تا با او گفتگوی بلندی ضبط کنم و از آن برنامه ای شش قسمتی بسازم که همان زمانها از بی بی سی پحش شد: شاعری از پنجکنت (و اين اواخر بازنشر شد گرچه بخش ششم آن گم شده است).

من ده سالی را که در بی بی سی سرکردم به همين دست کارها دل خوش بودم. و کم هم نکردم. و خوشحالم اگر خدمت حساب شود به فرهنگ پهناور ايرانی. خاصه آن بخشها که کمتر شناخته شده اند کمتر شنيده شده اند. گوهران اند در مخمل سياهی در صندوقچه ای در تاريکخانه ای انگار.

حالا در آمستردام مشغول راه اندازی راديوی تازه ای هستم. سخت مشغول. هفته ای را که گذشت به برگزاری کارگاهی گذراندم که چند ده نفر از جوانان و چندتنی از پيشکسوتان در آن جمع بودند تا به نوعی تفاهم برسيم بر سر کاری که پيش رو داريم. دوباره خود را در راهروهای دانشکده می يافتم و آنهمه نيروی عظيم جوانی.

راديو زمانه برای من "کار" است. هر چه توان دارم در آن سرمايه کرده ام. تا موفق شود و بيراه نيز نرود. و از هر کسی که می تواند دست ياری دهد استقبال می کنم. راديو زمانه متوجه نسل بعد از انقلاب است. نسلی که ناشنيده مانده است. در باره زمانه آنقدر حرف دارم که نگو اما همين را بگويم حاليا که اين راديويی است که از وبلاگ می آموزد. چگونه؟ بماند به يادداشت بعد. امروز با کامنت مختاباد متوجه شدم که مطلب ام در بی بی سی بايد چاپ شده باشد. وقتی ديدم فکر کردم نه اصلا به بطالت نگذرانده ام اين سالها را مثل همه سالهای بعد از انقلاب را. و اين دو ماه آخر هم که سخت گرفتار برنامه ريزی برای راديو زمانه بوده ام اميد می برم به نتيجه ای که بايسته است برسد: وبلاگی شدن راديو. حالا ديگر زمانی است که وبلاگستان راديو داشته باشد.

پی نوشت:
دارم وبلاگها را مرور می کنم. يک يکشنبه آرام و ابری بعد از مدتها باعث شد که از صبح بنشينم و اينترنت را هم راه بيندازم و برای اول بار در آمستردام از خانه وبلاگ خوانی کنم. کلاغ سياه حرفهای شنيدنی دارد در باره زمانه. بخوانيد و اگر در وبلاگتان مطلبی می نويسيد مرا هم بی خبر نگذاريد:
مطلب اول کلاغی،
مطلب دوم کلاغی


Send to    Friend's Email:
Your Email : 
 
آدرس دنبالک اين نوشته
http://www.malakut.org/cgi-bin/mt33/donbalak.cgi/866
نقد و نظر

salam dooste aziz! tabrik, agar che ba taekhir! Shad bashi

Posted by: alireza abiz at December 31, 2006 4:10 AM



سلام خوشحالم که هموطنانم همه جاي دنيا خوش ميدرخشند . چه در خدمت و همکاري با راديوهاي بيگانه . چه تجارت و علم مداري و ... اگه عارت نمياد يا باعث سر شکستگيت نيست لينک چندتا راديوي وطني رو بگذار من تو ايران راديو جوان زياد گوش ميدم . با جرات حرف ميزنند و انتقادهاي خوبي دارند . باور کن اونها هم دارند به فرهنگ مملکت خدمت ميکنند . مثل اون 10 سالي که بي بي سي بودي عزيز دلم .

Posted by: Anonymous at December 17, 2006 4:12 AM



ضمناً یک سؤال، برنامه ای برای مطرح کردن مسائل و مشکلات زنان در نظر گرفته اید و یا نه جوانان از نظر شما فقط همان مردانند؟

---------
خواهر جان به اين می گويند پيش-داوری! من هم ناچار بايد شما را به صبر دعوت کنم تا موقعش برسد و برنامه ها را بشنويد - سيب

Posted by: موناهیتا at August 2, 2006 12:43 PM



موفق باشيد . دادن آگاهي در هر زمينه به مردم ايران زمين بيش از هر چيز ديگر واجب است چرا كه سر منشا تمامي ندانستن ها و نفهميدنها و در نتيجه آن سلطه تفكر غلط بر اذهان ، از عدم آگاهي است . من در بلژيكم ، اگر كمكي از دستم بر مي آيد در حد توان پذيرايم.

پاينده باشيد

Posted by: فرزاد at August 1, 2006 5:57 AM



لينك هاي ميانه مطلبتان پيدا نيستند چرا؟

Posted by: mimnoon at July 31, 2006 10:06 AM



کار بسیار خوبی است، موفق باشید.
امیدوارم این رادیو تنها سیاسی نباشه و مثل وبلاگستان از هر دری حرفی داشته باشه.
علاوه بر آن طوری تنظیم بشه که برای یکی دو نسل قبل از ما نیز جذاب باشه.

Posted by: نیما at July 31, 2006 9:50 AM



سلام

آقاي جامي از اينكه با اينترنت شدي مبارك باشد. لامسب اين اينترنت مثل مرض مي ماند. به جانت كه افتاد محال است درمان را پيدا كني. اين روزها خيلي ها درباره جنك اسراييل و لينان نوشتند. شما هم كه اينترنت نداشتي. فكر كنم اگر كمي وقت بگذاري و نظرت را بگويي بد نباشد. به اختيار است. من به دنبال اين سوال هستم. در جنگ اخير مذهب چقدر نقش بازي مي كند؟ انشالله روزهاي خوبي را در هلند آغاز كنيد.

موفق باشيد

Posted by: ايران امروز - علي at July 30, 2006 4:01 PM



سلام آقای جامی عزیز
خبر بسیار خوشحال کننده ای بود
امیدوارم تو مسیر راه اندازیش مشکل پیش نیاد. من که خوشحال می شم بتونم کمکی هرچند ناچیز تو این راه به شما بکنم.

Posted by: amir at July 30, 2006 1:38 PM



آقای جامی عزیز . مدت هاست سیبستان را می خوانم . ممنون از اینکه در اندیشه نسلی هستید که به نوعی در دغدغه خاطر انقلاب و جنگ و پس از آن روزگار مهاجرت از یادها رفت و چنان غرق آن شد که به مقتضای سن و سالش زندگی نکرد . اگرچه هنری در خور نیست ولی برای انجام آنچه در توان دارم و شاید گوشه ای در روزگاری دور به کاری بیفتد دستان را می فشارم .

Posted by: راحله at July 30, 2006 11:19 AM



سلام آقای جامی
چه طور می شود با رادیو زمانه همکاری داشت؟ ممنون می شوم اگر جواب این سوال را برایم میل بزنید.

------------
بايد بگويی چگونه می شود همکاری نکرد؟! من فکر می کنم وبلاگ نويسان در درجه اول و بعد همه کسانی که دست شان از تريبونی کوتاه است و حرفی برای زدن دارند می توانند با زمانه همکاری کنند. برای من شرحی از ايده هاتان را بفرستيد تا با شما تماس بگيرم:
mehdi.jami@gmail.com
- سيبستان

Posted by: پیمان اسماعیلی at July 30, 2006 7:24 AM



با آرزوی موفقیت برای‌ خودت و هم‌راهان‌ات باغبان دوست داشتنی سیبستان.

Posted by: هاله at July 30, 2006 6:23 AM



هرچند ما دانگ آن سیاه از زیر و بم داستان خبر نداریم نقداً اعلام حمایت کرده مطابق معمول همیشه وحدت کرده خسته نباشیدی غیر کلیشه ای و جدی تقدیمتان می کنیم.

Posted by: میرزا at July 29, 2006 10:54 PM



منتظر زمانه می‌مانم آقای جامی بزرگوار، با توجه به چیزی که در این وبلاگ از شما دیده‌ام فکر می‌کنم یکی دو بار گوش دادن به زمانه من را دوباره با رادیو آشتی بدهد. منتظر شنیدن "رادیوی وبلاگی‌شده" می‌مانم.
این جمله‌ی اخر خیلی کنجکاوی برانگیز بود، چه در سر دارید جناب صاحب سیبستان؟

Posted by: ا.ا at July 29, 2006 10:44 PM



سلام ... كار ... هوم.

Posted by: سوسن جعفري at July 29, 2006 8:36 PM


نظر دهيد









اطلاعات به خاطر سپرده شود؟









 
پيوند  
دنبالک 0
نقد و نظر 14
چاپ کن
بفرست