سرانجام این هم شماره تازه روزنامه نگاران ایرانی. فعلا بنا به سنت شماره های قبلی نشریه در وبلاگ سردبیر مهمان، این بار سیبستان، منتشر می شود تا خود سایت نشریه (+) هم به روز شود. از همه دوستانی که دعوت مرا پذیرفتند و یادداشت و مقاله و تحلیل فرستادند سپاسگزارم. روی هر صفحه کلیک کنید تا صفحه را در اندازه بزرگ ببینید.
فهرست در صفحه اول دیده می شود از این قرار:
فرقه آخرالزمان – آخرنوشت یا مقدمه من در صفحه ۲
نگاهی به آنچه در ایران می گذرد – داریوش آشوری در صفحه ۳ تا ۴
گام بعدی چیست؟ – پرشین واقفی در صفحه ۵
مهمترین خواست ما چه باید باشد؟ – مریم کیانی در صفحه ۵
جمهوری اسلامی و داستان «مرد پیر و دریا» – محمدرضا نیکفر در صفحه ۶ تا ۸
زیر کدام پرچم مبارزه کنیم؟ – رودی برومند در صفحه ۹
زبان دیگری باید ابداع کرد – حسین نوش آذر در صفحه ۹
تخم مرغ های رسانه ای را در یک سبد نگذاریم – همایون خیری در صفحه ۱۰
آنچه را که نمی خواهیم – مجید آل ابراهیم در صفحه ۱۱
امید، همبستگی و رسانه – پارسا صائبی در صفحه ۱۲
پایان بازی – کسری ملک زاده در صفحه ۱۳
جنبش علیه دروغ سیستماتیک – مهدی خلجی در صفحه ۱۴
سه غم و یک خوشحالی – حمید صدر در صفحه ۱۶
مرگ انتخابات یا احیای انتخابات – نشاط مستوری در صفحه ۱۷
لغزش از کجا آغاز می شود- مهران شقاقی صفحه ۱۸
و گزیده وبلاگستان: چه باید کرد؟ از وبلاگ عنکبوت در صفحه ۱۵
به همراه فشرده از بیانیه تاریخی موسوی: در آیین و خرد موسوی صفحه ۱۹ و ۲۰
اگر با باز کردن صفحات مشکل داشتید از این آدرس استفاده کنید:
http://qoqnus.org/mj/ij/IranianJournal1-6_Page_1.jpg
و شماره صفحات را در آخر لینک عوض کنید. مثلا برای ۱ تا ۶ طبعا شش صفحه موجود است (عدد ۷ معتبر نیست) و برای ۱۹ تا ۲۰ تنها دو صفحه (عدد ۳ معتبر نیست). صفحات در گروههای زیر تقسیم شده است:
http://qoqnus.org/mj/ij/IranianJournal7-10_Page_1.jpg
http://qoqnus.org/mj/ij/IranianJournal11-14_Page_1.jpg
http://qoqnus.org/mj/ij/IranianJournal15-18_Page_1.jpg
http://qoqnus.org/mj/ij/IranianJournal19-20_Page_1.jpg
برای لینک دادن به یک مقاله هم از نشانی های بالا با آدرس صفحه خاص مورد نظر خود استفاده کنید.
پس نوشت:
این فایل پی دی اف از صفحات نشریه را هم یکی از دوستان نادیده درست کرده است و در کامنتها آدرس اش را گذاشته که می توانید راحت تر با آن کار کنید: روزنامه نگاران ایرانی. امیدوارم فایل متنی پی دی اف از همه مطالب را هم بزودی برای دوستان آماده کنم.
مهدی جان ممنون. فقط خواستم اشاره کنم که در حال حاضر صفحات پایین پست به عکس
بزرگتر آن صفحات لینک نشده اند! اگر اصلاح کنید بسیار عالی میشه
———————
لینک شد. ممنون از تذکر. – سیب
Be frank and comprehend the sort of swear words, labelling people and hooliganism you put together as a newspaper. It is not even a cheap tabloid but a collection of hared articles, gossips/rumours and severe sentimentalism. As a reader I advised you on few occasions to free your mind. Now I’m almost convinced that you pursue an agenda. Unlike you, which labelled me as a supporter of Shariatmadari, I can’t and don’t want to put my finger on your motives.
———————————–
ببین برادر ناتنی! اگر فکر کردی چرا همه آدمها دارند خطا می روند ممکن است در واقع تو در جهت مقابل و نادرست با همه آنها قرار گرفته باشی مثل رانندگی در خلاف جهت در یک اتوبان. کمی به نقشه و جهت و نشانه ها نظر کن اگر خدا بخواهد نجات پیدا می کنی. دنبال این هم نباش که در کار من دستور کار پیدا کنی. چیز پنهانی نیست. ما با خلافتی کردن جمهوری مخالف ایم. شما کجایی؟ قیافه دانای کل اصلا زیبنده رابطه گفتگویی نیست. کمی ترمز کن. برو گوشه جاده. استراحت کن. دوباره فکر کن. راه را پیدا می کنی. نکردی هم دست کم شاید از عیب بر مردمان نهادن دست برداشتی. ممکن است راه خود را پیدا نکنی ولی متوجه خواهی شد که مردم دارند به راهی می روند که به آن باور دارند. این خود قدم بزرگی است. – سیب
the picture of page six mistakenly links to page seven. please fix it. thanks
———————
Fixed! – Sib
آقای جامی
خسته نباشید. هم شما و هم بقیه دوستان
——————-
و ممنون از شما بابت همکاری. – سیب
سلام و زنده باد … این فیلترینگ عجب ما را از در شماره نوزده بودن محروم کرد. احساس خسارت می کنم
من که هر چه سایت را زیر و رو کردم نتوانستم مقاله ی آقای آشوری را بیابم. عنوان مقاله را هم با سرچ باکس سایت جستجو کردم اما چیزی نیافتم!
———————–
مطلب ایشان در صفحه ۳ و ۴ است. تا امشب هم فایلهای متنی را منتشر خواهیم کرد که راحت تر پیدا می شود. – سیب
سلام، بنده نویسنده صفحه هجدهم هستم. اسم همه در فهرست آمده الا بنده. خواستم یادآوری بکنم.
———————
درست شد. ممنون از تذکر. – سیب
ببخشید اگر نشد این شماره یار باشم.
——————–
یار برقرار. کار بسیار هست. – سیب
Dear Sib, thanks for reply.
I don’t think I’ve ever said everyone was in wrong path or making mistakes except me. I don’t have access to all 70 million strong Iranian populations and won’t be able to comment on their collective or individual opinion.
I think I’ve mentioned already that there is no intention to explore your motives.
What makes you think that I’m pretending to be an egg headed knowledgeable person? To whom I play Mr/Ms smart while not even trying to extend my findings (if any) to anybody.
You may think of me as simple observer with little knowledge of events who tries to comprehend what is happening. I’m doing exactly as you have suggested. If you are unhappy about my critiques (no one likes to be criticized, I admit), then fine I’ll stop. The aim was not to pick on people but to give a true feedback. My apologies if I’ve offended anyone what so ever.
Finally, what was the reason to call me half brother?
Sorry for lengthy reply.
———————————
دوست عزیز شما یا نمی دانید آنچه می گویید چه معنایی دارد و یا از موضع اتهام وارد کردن عقب نشسته اید که خیلی هم خوب است. من از نقد واهمه ندارم. اما آنچه از شما می خوانم برچسب زدن است و متهم کردن. شما می گویید چرا فکر کرده ام روح شریعتمداری در شما حلول کرده و فراموش می کنید که معترضان را به دست های خون آلود داشتن متهم می کنید و جای ظالم مظلوم را به باد حمله می گیرید. باری مرا سر دعوا با شما یا هر کسی که خرد بورزد نیست. دعوای ما با کسانی است که بد می کنند و بر حق مردم پای می نهند و بر بدی و دروغ شان اصرار می کنند و حداکثر همدلی شان این است که می گویند گذشت کنید.- سیب
ضرورت فعلی جنبش ما
گاهی وقت ها این پرسش در ذهن آدم رژه میره که نکنه رهبران جنبش اهمیت مقطع تاریخی را که در آن بسر می بریم آنطور که باید و شاید درک نمی کنند. معمولا وقتی آدم در داخل یک جریان است، نمی تواند آن را خوب ببیند. فرد باید سر خود را اندکی بیرون بکشد تا بتواند همه آن را ببیند.
بدون تردید سرنوشت این کشور و این ملت را در قرن حاضر این جنبش رقم خواهد زد. آزادی و دمکراسی و افتادن در راه رشد و آسایش می تواند حاصل آن باشد . و یا به همان احتمال آینده ای طالبانی پر از خشونت و برادرکشی و عقب ماندگی و فقر که سرانجام آن فروپاشی و تجزیه کشور خواهد بود!
اگر رهبران جنبش نتوانند به وظیفه ملی و تاریخی خود عمل کنند، آیندگان ما را نخواهند بخشید. ضرروت فوری جنبش سروسامان دادن به “جبهه فراگیر” فعلی و ادامه مبارزه برای برگزاری انتخابات آزاد در ایران است.
ماشاالله تعداد احزاب در این کشور کم نیست. مساله ما این است که احزاب بدون انتخابات آزاد کشکند و همانطور که دیدیم یک نفر است که تصمیم می گیرد مثلا چه کسی رییس جمهور شود.
ضرورت فعلی جنبش ما:
۱) تشکیل (استحکام) جبهه فراگیر برای برگزاری انتخابات آزاد در ایران.
۲) تاسیس یک رسانه ملی برای اطلاع رسانی درست!
چطور است یک نسخه پی دی اف هم بگذارید قربان؟
———————-
حتما برادر میرزا. در اولین فرصت. – سیب
http://issuu.com/gerash/docs/iranian-journalists19
فایل پی دی اف را گذاشتم تا اگر کسی خواست کل مطالب را بگیرد دردسر کمتری داشته باشد.
——————
دست مریزاد. – سیب
سپاس گذار این همه زحمت
سلام
خسته نباشید.
÷یدا کردن مقاله ها خیلی سخته.مکسر کنید مقاله ها رو وپخش کنید.
خیلی از کسایی که می آن توی اینترنت قدرت انتخاب ندارن (برای مطالعه)÷اراگراف وجمله های کلیدی رو در وبلاگهای پر خواننده ÷خش کنید.
لطفا تکس مقاله هارو هم توی وبلاگ بذارید.تصاویر بعضی وقتها لود نمی شه.
همه باید مقاله ها رو بخونن.
هر کسی که دنبال خبر های ایران هست باید بتونه اینها رو بخونه.
مهمه که خونده بشه.کی وچه وقت مهم نیست .
چرا توی بالاترین نیست مقاله ها .خدای نکرده که به دیسیپلین مقاله ها فکر نمی کنین انشالله.
محسن مخملباف:
“زنجیره سبزدموکراسی”
این حرکت بزرگ یک هدف مرحله ای دارد و آن این است که دولت کودتا را برکنار کند و رای مردم را به آنان برگرداند.
ایرانیان با هرمرام و مسلک و با هرگرایش و باور، از کوچه ها و خیابان های تهران و سایرشهرها و روستاهای ایران تا اروپا و آمریکا و استرالیا و هر کجای جهان، اکنون دست های خود را به هم داده اند و همچون زنجیره سبزبزرگی علیه کودتای ضد دموکراسی در ایران مبارزه می کنند. این حرکت بزرگ یک هدف مرحله ای دارد و آن این است که دولت کودتا را برکنار کند و رای مردم را به آنان برگرداند.
هرفرد ایرانی، هرتشکل و سازمانی درهرکجای دنیا، با حفظ عقاید و مواضعش، وقتی در راه این هدف مبارزه می کند، یک حلقه ازاین “زنجیره سبزدموکراسی” است. همچون تجربه “کنگره ملی افریقا” و مبارزاتش علیه رژیم آپارتاید.
در زیر این چتر بزرگ، هر فعالی یک رهبراست و هر رهبری یک مبارز ساده و تنها حلقه ای از این زنجیره سبزانسانی. آن چنان که میرحسین موسوی رئیس جمهورمنتخب مردم هم خود را این گونه تعریف می کند.”ازاین پس دولتی خواهیم داشت که ازنظرارتباط با ملت در ناگوارترین شرایط به سرمی برد و اکثریتی از جامعه، که این جانب نیزیکی از آنان هستم، مشروعیت سیاسی آن را نمی پذیرد.”
در این هنگامه صف آرایی و مبارزه علیه دروغگویان و دزدان رای ملت، هرفرد و گروهی که اعلام کند دولت کودتاچی را مشروع نمی داند و حاضر است به دمی یا درمی یا قدمی یا قلمی همراه مردم ایران باشد، حلقه ای ازاین “زنجیره سبزدموکراسی” است.
باسلام، اقا ممنون از معرفی این وبلاگ روزنامه نگاران، خیلی وبلاگ پر وپیمونی بود و حسرت میخورم چرا زودتر پیداش نکردم.پاینده باشید و باز هم دست شما درد نکند.
سیب عزیز با تشکر اگر ممکن است فایل های متنی راهم قرار دهید. باز کردن نوشته ها با فرمت عکس با توجه به وضع اینترنت این روزها ناممکن شده.
————————-
این کار در سایت نشریه انجام شده است. مراجعه کنید. – سیب
سلام،
تشکر بابت زحمات فراوانی که شما و دوستانتان میکشید.
PDF هفته نامه یا گاهنامه روزنامه نگاران ایرانی شماره ۱۹ را در این آدرس upload کردم.
فایل zip شده به حجم ۲۰ مگابایت.
http://www.zshare.net/download/625374254d3a595a/
به امید آنکه ایرانمان به زودی آزاد شود.
——————–
خیلی محبت کردید. در متن به آن لینک می دهم. – سیب